Brian brugte datters penge på erotisk massage

Pengene er væk, og Brian har fået en dom.

Offentliggjort Sidst opdateret

Der findes dårlige fædre, og så findes der fædre, der stjæler penge fra deres børn, bruger dem på massageklinikker og fingerer et indbrud for at forklare, hvorfor pengene er forsvundet.

Brian Couture passer, måske som den eneste mand i verden, umiddelbart i begge kategorier. Statsanklageren i Washington skriver i en pressemeddelelse, at Brian kontaktede politiet 6. marts 2019 for at anmelde et indbrud.

Han fortalte politiet, at han var blevet overfaldet, og da politiet nåede frem, fandt de et hus, der var endevendt. Miami Herald skriver, at Brian virkede så forslået, at han blev bragt til et hospital. Betjente fandt også blodpletter, en ødelagt PC og en glaskrukke, hvori Brians datter havde opbevaret 700 dollars, hun havde tjent på at sælge småkager. Pengene var væk, men der var huller i Brians forklaring, der gjorde, at betjentene gik lidt til ham.

Ifølge Miami Herald forsøgte politiet eksempelvis at finde spor efter de omtalte gerningsmænd med politihunde. Det lykkedes ikke, og det pegede på, at der var noget helt galt med historien.

Pengene er væk

Brian erkendte siden, at han havde indgivet falsk anmeldelse. Han fortalte også, at han havde stjålet pengene fra sin datter, og at han havde brugt dem til at betale for en “erotisk massage.” Da det gik op for ham, at han ikke kunne fortælle datteren, hvad pengene var blevet brugt på, besluttede han sig for at opdigte et røveri.

Den skyldige blev idømt 100 dollars i bøde. Han blev også idømt 80 timers samfundstjeneste.

Den spejdergruppe, Brians datter er medlem af, har udtalt sig om sagen, ifølge Miami Herald. Problemet er nemlig, at pengene fra småkagesalget stadig mangler.

– Vi har været i kontakt med politiet, og vi arbejder sammen med dem på at løse problemet. Vi følger vores standardprocedure for at få vores penge, lyder det fra en talsperson, ifølge Miami Herald.

Powered by Labrador CMS