Brendan Rodgers: Frygtede at blive sparket ud

Foto: Carl Recine/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Brendan Rodgers frygtede, at hans tid i Liverpool var ved at rinde ud i efteråret.

Tre måneder kan være en evighed i fodbold, og især Liverpool-manager Brendan Rodgers kan tale med om, hvor meget verden kan ændre sig på ganske kort tid.

Rodgers, der står i spidsen for Premier Leagues mest formstærke mandskab, erkender nemlig blankt, at han frygtede at blive sparket ud, da Liverpool efter en bedrøvelig indsats havde tabt 1-3 til Crystal Palace 23. november.

Det blev kulminationen på et elendigt efterår for klubben, der var så tæt på at vinde mesterskabet i sidste sæson.

– Efter kampen mod Palace følte jeg, at det ikke betød noget, hvor meget opbakning jeg havde, for holdet fungerede ikke, og sådan kunne det ikke fortsætte, siger Brendan Rodgers ifølge The Guardian.

– Jeg forstod situationen. Det lærte jeg, da jeg var i Reading. Der havde jeg fuld opbakning fra formanden, som behandlede mig godt, og jeg så fik jeg alligevel kun 20 kampe.

– Selv om det var et projekt for tre år, og de ville have mig, og jeg kendte klubben bedre end nogen anden, blev jeg fyret efter 20 kampe. Da forstod jeg, at du er nødt til at have resultaterne, du er nødt til at vinde, siger Brendan Rodgers.

Liverpool møder onsdag aften Burnley, og hvis det bliver den ventede sejr, vil holdet bevare sin status som ubesejret i ligaen siden begyndelsen af december.

De gode resultater er blandt andet kommet, fordi Rodgers har ændret holdets strategi og spillesystem.

– Jeg var nødt til at tage beslutninger, der kunne bringe os tilbage i nærheden af, hvor vi havde været tidligere. Forandringen har været god at se. Jeg skulle have gjort det tidligere, siger Rodgers.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS