Børn kører galt i markræs: To kvæstede

Tre børn på 17, 16 og otte år kom til skade, da de tirsdag aften ramte et træ med en ATV.

Et markræs gik galt tirsdg aften, da en 17-årig dreng kørte ind i et læhegn med en 16-årig pige og en otteårig dreng bag på maskinen. Foto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Tre børn fræsede tirsdag aften rundt på en ATV på en mark ved Roustvej ved Årre i Sønderjylland. En 17-årig dreng sad ved styret på ATV’en, mens han havde en 16-årig pige og en otteårig dreng bagpå, da markræset endte galt. Det oplyser vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Søren Strægaard til Newsbreak.dk.

– Han mister herredømmet over den og kører ind i et træ i et læhegn, fortæller vagtchefen.

Otteårig slap med knubs

Søren Strægaard fortæller, at politiet ikke ved, hvorfor den 17-årige kørte galt, men det kan muligvis have været fordi, markjorden var meget våd. Heldigvis blev ingen af de tre ATV-kørere alvorligt kvæstet ved uheldet.

– Den otteårige slap med knubs, og de to andre kom lidt værre til skade og er kommet på sygehuset, siger Søren Strægaard.

Han oplyser, at de formentlig har fået nogle brud, men at han ikke kender til deres præcise skader.

Vagtchefen konstaterer, at det virker som lidt mange personer at køre sammen på en ATV, men han bemærker derudover, at den vilde markkørsel er foregået på privat grund, og dermed gælder færdselslovens paragraffer ikke. Derfor er der efter politiets vurdering heller ikke foregået noget ulovligt.

Alle de tre børn er fra Esbjerg-egnen, og i hvert fald de to drenge er i familie med hinanden.

 

Powered by Labrador CMS