Blotter på spil for tredje gang

En 12-årig pige mødte i går en blotter i Greve. Det er nu den tredje sag i denne uge. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

En 12-årig pige blev onsdag udsat for en blotter i Greve. Det er nu den tredje sag om en blotter i byen.

En 12-årig pige blev onsdag ved 15.30-tiden udsat for blufærdighedskrænkelse.

Pigen luftede hund på fodboldbanerne vest for Hedelyskolen i et område mod Dønnergårds Allé. Pludseligt stod en fremmed mand foran datteren og med sit lem i hånden, mens han onanerede og stirrede intenst på pigen.

Den 12-årige pige skyndte sig at løbe væk med sin hund og så ikke hvor den fremmede mand forsvandt hen.

Manden beskrives som dansk af udseende, 20-25 år, 160-165 centimeter høj kraftig af bygning. Han var iført en grå træningstrøje, mørke bukser og sorte gummisko.

To andre piger krænket i denne uge

Tirsdag blev en 15-årig pige krænket, da hun var ude på en løbetur. Mellem Greve og Karlslunde S-stationen mødte hun en fremmed mand omkring Blåhusvej. Manden gik i nordlig retning og holdt sit stive lem i hånden, da den 15-årige løb udenom. Manden sagde ikke noget, men stirrede blot meget intenst på den 15-årige kondiløber.

Onsdag ved 15.45-tiden var en 13-årig pige ude og cykle. På et stisystem mellem Rævebakken og Hedelyskolen passerede pigen et buskads ved Olsbæk Å. En mand gemte sig, mens han kiggede intenst på den 13-årige, da hun cyklede forbi, samtidig med at han onanerede. Pigen skyndte sig videre.

Lokalpolitiet i Karlslunde hører fortsat gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på 1-1-4.

Powered by Labrador CMS