Begår du de her seks kæmpe-brølere i køleskabet?

Få overblik over nogle af de typiske fejl i køleskabet, og undgå forurening og bakterievækst.

KLIK VIDERE I GALLERIET og se hvordan du undgår de seks værste brølere, du kan lave med maden i dit køleskab. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix
KLIK VIDERE I GALLERIET og se hvordan du undgår de seks værste brølere, du kan lave med maden i dit køleskab. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Bakterier kan trives i køleskabet, hvis opbevaringen eller temperaturen er forkert.

Få overblik over nogle af de værste fejl, som mange begår i køleskabet i galleriet her over.

Det er ikke kun fejl med madvarer, man skal sørge for at holde styr på.

Her er fire gode råd, du skal huske, for at holde køleskabet ordentligt rent:

– Gør køleskabet rent én gang om ugen, når køleskabet er mindst fyldt.

– Tør hylderne af og smid madvarer ud, der er blevet for gamle.

– Sørg for, at madvarer ikke læner sig op ad bagvæggen i køleskabet, når du fylder det igen.

– Sørg for, at køleskabet har en temperatur på mellem 2 og 5 grader.

 

Powered by Labrador CMS