Bedstemor efter mishandling af barnebarn: Får tre gange livstid

Bedstemoren havde blandt andet klædt sig ud som en heks for at skræmme det stakkels barn.

Pigen blev hængt op i garagen og pisket.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Offentliggjort Sidst opdateret

En kvinde fra Oaklahoma City har fået livstid for at terrorisere sit syvårige barnebarn ved at klæde sig ud som en heks kaldet “Nelda”. Det skriver The Oaklahoman.

51-årige Geneva Robinson blev idømt tre gange fængesl på livstid. Hun erkendte sig skyldig i fem forhold af børnemishandling i februar. Hun har indrømmet at have ridset pigens hals, slået hende i ansigtet, slået hende med en kagerulle over hånden og klippet hendes hår af, mens hun sov.

Pisket og brændt

Det var distriktsdommeren i Oklahoma County Michele McElwee, der udmålte straffen. I retten fortalte den assisterende distriktsadvokat, Merydith Easter, dommeren om “rædselshuset” som den lille pige havde boet i gennem flere måneder i 2014.

– Hvad hun gjorde var forfærdeligt, og det vil for evigt påvirke barnet og hendes søskende. Hun fortjener den samme grad af barmhjertighed, som hun udviste overfor barnet, og det er ingen, sagde Easter i retten.

Offeret er blevet sparket, slået, pisket, brændt og “tortureret gentagne gange”, ifølge Easter. Offeret fik også at vide, at hekse og andre skabninger levede på loftet.

Strålende øjne døde

Inden dommeren annoncerede straffen, holdt hun to billeder af offeret op. Et inden terroren. Her havde pigen hår på hovedet, smilede bredt og hendes øjne strålede. På billedet taget efter er pigen næsten skaldet, smiler ikke og er dækket af blå mærker.

– Ved du hvad, der døde? De strålende øjne fra en uskyldig pige, fortalte dommeren til Robinson.

Robinsons kæreste, Joshua Granger, blev også dømt torsdag for et enkelt forhold af børnemishandling. Han havde også erkendt sig skyldig og har indrømmet, at han hjalp Robinson med at skræmme pigen. 33-årige Granger fik 30 års fængsel.

Brugte heks til opdragelse

Ifølge anklagerne havde parret ofte kostumer på for at skræmme børnene. Robinson klædte sig ud som heksen Nelda, og Granger var en dæmon kaldet Coogro. Anklagerne havde også en video, hvor Robinson er klædt ud som en heks. Den tre minutter lange video er eftersigende blevet optaget af et af Robinsons voksne børn.

Robinson griber her fat i pigen flere gange. Hun har en lang sort kappe på sammen med en maske og hendes hænder er malet grønne. Robinson skræmmer sammen med Granger pigen til at tro, at hendes bedstemor er syg på grund af hende, og at hun skal tage med heksen for at gøre det godt igen. Pigen tigger og beder om at slippe, men intet hjælper.

Granger påstår, at videoen er den eneste gang han har set Robinson klæde sig ud som en heks. Han siger, at de ville skræmme barnet, så hun ville opføre sig ordentligt.

Bedstemor anholdt på hospitalet

Robinson blev anholdt efter hun tog den underernærede pige med på hospitalet i september 2014. Ifølge politiet sagde Robison, at hun ikke kunne kontrollere barnet. Det var også forsvarets argument. Forsvarsadvokaten Tanya Jones fortalte nemlig dommeren, at bedstemoren ikke var i stand til at kontrollere barnet.

– Hun ved godt, at hun gik for langt, fortæller Jones i retten.

Jones fortalte også, at Robinson opdragede børnene strengt, da hun voksede op på et tidspunkt, hvor fysisk disciplin var almindeligt.

Hængt op og pisket

Men ifølge anklagerne er der mere i det end bare hård opdragelse. De mener, at bedstemoren brugte en hundesnor til at hænge pigen op i hendes arme fra loftet i garagen og piske hende. Pigen blev også tvunget til at sove udenfor sammen med hundene og fik ikke ordenlig mad eller lægehjælp. Hun blev også holdt hjemme fra skolen.

Robinson fortalte påstår hun er syg og fortalte dommeren, at hun nu bliver behandlet og får medicin mod bipolar lidelse og skizofreni. Robinsons voksne børn blev også fysisk misbrugt af “Nelda” som børn.

Terroren foregik mellem juni og september 2014. Pigen boede sammen med de to dømte og hendes tre søskende. Anklagerne siger, at børnene boede hos Robinson efter deres forældre blev skilt. Børnenes far troede, at Robinson ikke længere klædte sig ud som heks og tog medicin.

Powered by Labrador CMS