Barcelona i frit fald

FC Barcelona er stadig uden point i Champions League efter nyt nederlag. Benfica sejrede 3-0 over spanierne

Benfica nedlagde onsdag aften Barcelona med hele 3-0, da de to hold mødtes i Champions League.
Offentliggjort Sidst opdateret

Nul point og en målscore på 0-6 efter to kampe.

Det er nye tider for FC Barcelona, der onsdag igen tabte i Champions League, da Benfica på hjemmebane sejrede med 3-0.

Benfica har nu fire point i gruppen på andenpladsen, mens Barcelona ligger sidst.

Barcelona fik en forfærdelig start på kampen, da storklubben kom bagud efter blot tre minutter.

Endte med rødt kort

En lang stikning endte i venstre side hos kantspiller Darwin Núñez, der trak ind i feltet. To finter, et træk til højre og et fladt skud til nærmeste stolpe senere lå bolden i nettet til 1-0.

Med godt 20 minutter igen blev det også 2-0 til Benfica. Målmand Marc-Ándre ter Stegen fik ellers reddet en Benfica-afslutning efter fremragende opspil, men returen røg ud til Rafa Silva, der sikkert omsatte til mål.

Kort efter blev det også 3-0, da Darwin Núñez blev dobbelt målscorer efter et straffespark.

I slutfasen fik Barcelona også rødt kort, da forsvarsspilleren Eric García fik sit andet gule kort.