Bankrøver på flugt forskansede sig i en bus

Det kunne have været en god løsning, hvis ikke det var fordi, chaufføren tog flugten, da manden entrerede bussen.

Den Jyske Sparekasse i Farsø blev tirsdag udsat for røveri. Foto: Google Street View.
Offentliggjort Sidst opdateret

En mand udførte i dag et vellykket bankrøveri i Farsø. Kort før 14.55 truede han sig med med en kniv til et for nu ukendt pengebeløb hos bankpersonalet i Den Jyske Sparekasse. Det er Nordjyllands Politi, der fortæller historien i en pressemeddelelse. Historien begyndte at omhandle politiet netop klokken 14.55. Da indløb der alarmopkald til 112 om røveriet.

Røveren var kommet væk fra banken med de penge, manden havde fået med sig. Men røveren var ikke alene. I hælene på ham var der en ansat fra banken, der åbenbart ikke havde i sinde at give slip på bankens kontantbeholdning.

Om det var det, der fik røveren til at trække den næste beslutning, det vides ikke, da Newsbreak.dk ikke har kunnet få kontakt til Nordjyllands Politi. Men den resolutte beslutning om at tage flugten via et køretøj lå åbenbart lige for for røveren. Han besteg derfor den første den bedste bus, og det vides ikke, hvorfor tingene nu skete, som de skete, men det korte af det lange er, at mandens ankomst i bussen fik chauffør og passagerer til at forlade køretøjet.

Bankrøveri i Farsø fik en hurtig afslutning

Enten fik chaufføren nøglerne til bussen med sig, eller også havde gerningsmanden på dette tidspunkt opgivet at komme væk fra åstedet. For bussen kørte ingen vegne. Og dørene blev låst udefra. Manden var derfor fanget i flugtbussen, og videre kom han ikke.

Der ankom nu betjente til området, og de kunne uden dramatik anholde manden. Der befinder sig i skrivende stund repræsentanter fra Nordjyllands Politi, station Himmerland, i området. Da Nordjyllands Politi ikke har været til at få i tale, vides det ikke, hvorfor og hvordan dørene til bussen blev lukket udefra.

Det beløb, manden truede sig til, er også ukendt, da det heller ikke har været muligt at træffe en repræsentant for Den Jyske Sparekasse til en kommentar.

Powered by Labrador CMS