Bank røvet for anden gang – i år

En ung mand har tirsdag formiddag begået væbnet røveri mod Sparekassen Vendsyssel i Sindal

Sparekassen Vendsyssels afdeling i Sindal blev tirsdag formiddag røvet for anden gang på kort tid. Foto: Sparekassen Vensyssel
Offentliggjort Sidst opdateret

Det er snart ved at blive en dårlig vane. 2. februar blev Sparekassen Vendssyssel i Sindal udsat for væbnet røveri, og i dag, 3. maj, blev den samme bank igen udsat for et væbnet røveri. Det ærgrer direktør for Sparekassen Vendsyssel, Jan Skov.

– Gudskelov er der ikke sket noget med hverken personale eller kunder. Men det er rigtig træls, siger Jan Skov til Newsbreak.dk

Nordjyllands Politi modtog opkaldet om røveriet klokken 10.45. En ung mand, bevæbnet med en kniv, indfandt sig i banken og truede personalet.

Sikkerheden skal igen gennemgåes

Jan Skov fortæller, at banken, efter røveriet i februar, gennemgik samtlige sikkerhedsprocedurer og på den måde skærpede sikkerheden for banken i Sindal. Filialen har videoovervågning, tidslås og andre foranstaltninger, men i sidste ende skal byens borgere også kunne hæve penge i banken.

– Vi har af princippet få penge i kassen, men folk i Sindal skal fortsat kunne hæve kontanter, siger Jan Skov.

Efter røveriet sendte Sparekassen Vendsyssel bankens eget beredskab ud til afdelingen. De ansatte bliver også tilbudt samtaler med en psykolog, og i mellemtiden håber Jan Skov mest af alt på, at at røveren bliver fanget.

– Vi vil selvfølgelig samarbejde med politiet alt det, vi kan for, at han kan blive fanget, siger Jan skov.

Politiet søger efter vidner

Røveren beskrives som en cirka 18-årig slank mand, 170cm høj og iført mørk jakke, hvor der på ryggen er to tværgående striber, der er cirka 10 centimeter høje. Den ene stribe er rød, og den anden hvid.

Nordjyllands politi søger efter vidner, der kan bidrage til efterforskningen, og politiet kan kontaktes på 114.

Powered by Labrador CMS