Bagerkæde i problemer: Mus lukker produktionen

Bagerkæden P.A Brød er nødsaget til at lukke i mindst to dage, fordi der er fundet mus i produktionen.

Guide til 5 bagerbutikker i Nordsjælland. Baguette. Til AOK Nord.
Offentliggjort Sidst opdateret

Bagerkæden P.A Brød, der foruden flere bagerier også driver flere bagerudsalg, er tvunget til at holde lukket i minimum to dage.

Det skyldes, at der er fundet tegn på mus i et af kædens fællesbagerier, der leverer varer til samtlige udsalg ejet af P.A. Andersen og Sønner og kædens eksterne kunder.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Mistanke om mus

Det er i kædens fælles bageri i den nordlige del af Vejle, at der er mistanke om, at der har været mus på besøg.

Derfor blev beslutningen om at lukke taget sent tirsdag aften.

– Vi har i dag truffet den nødvendige beslutning, at vi i minimum to dage, måske længere, lukker vores produktionsfaciliteter på Frostvej og al produktion herfra samt vores syv egne detailbutikker og produktionen til eksterne kunder med øjeblikkelig varsel, har bagermester Kristian Andersen på vegne af P.A. Andersen og Sønner, der ejer kæden, udtalt i en pressemeddelelse.

Det menes, at der har været mus i produktionslokalerne.

Destruerer alle varer

Da P.A. Andersen og Sønner sætter fødevaresikkerheden højt, har kæden valgt at handle hurtigt og effektivt.

Det forklares, at skadedyrsservice, Fødevarestyrelsen og kædens brancheorganisation alle er blevet informeret om mistanken.

Desuden forklarer bagermesteren, at alle råvarer, der mistænkes for at være blevet forurenet samt færdigvarelageret i både produktion og ude i butikkerne er blevet destrueret.

Håber på kunders forståelse

P.A. Andersen og Sønner leverer bagværk og kager til en række eksterne kunder, mens de også selv driver syv brødudsalg.

Selv om der formentlig er kunder, der onsdag vil gå forgæves efter morgenbrød, så håber bagermesteren på kundernes forståelse.

Han mener også, at med deres hurtige reaktion på mistanken om mus i produktionen, så vil bagerkæden hurtigt være tilbage på ret køl, så kunder igen kan besøge deres butikker.

Powered by Labrador CMS