Baby-røntgen chokerer nettet

Barnet her er igang med at blive røntgen-fotograferet. Det er næsten umuligt at få en baby til at forholde sig ro – derfor bruger man dette aggregat. Foto: imgur
Offentliggjort Sidst opdateret

Billedet her er delt på websiden imgur, som er hjemsted for alverdens sjove og mærkelige billeder. Kommentarerne er mest af alt chokerede brugere – ind til de opdager, hvad det forestiller

Det kan være en svær opgave at skulle tage røntgen af en baby. Derfor findes der et aggregat, der hedder en piggostat, der har til formål at holde barnet i ro, så det er muligt at tage et røntgen-billede.

Men billedet herover fik imgur-brugere til at gå i chok. Langt de fleste kommentarer stiller spørgsmåltegn ved barnets ben (hvor er de??). Mange kommentarer er en anelse mere morbide: Kan det blendes? En amerikansk reklame-kampagne for en blender – videoerne er gået viralt, fordi manden i videoerne blender alt – fra Apple Watch til roser.

De, der rent faktisk kender apparatet, er mere rolige. De undrer sig mest af alt over barnets rolige udtryk i øjnene. De fleste børn er tilsyneladende ikke begejstrede for piggostaten – det kan man måske godt forstå.

Powered by Labrador CMS