Avis: Ove Pedersen på vej til Hobro

Avis melder Ove Pedersen på vej til Hobro

Foto: Frank Cilius/Scanpix (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Lige nu er det Lars Justesen, der udfylder cheftræner-formede hul på Hobro IKs bænk, men efter nytår kan pladsen meget vel være rutinerede Ove Pedersens.

Det skriver Nordjyske.

Avisen erfarer, at Hobro i øjeblikket fører samtaler med den 61-årige træners nuværende klub, FC Fredericia, om et skifte i vinterpausen.

Lars ‘Bamse’ Justesen overtog tidligere på efteråret trænerrollen i Hobro, da klubbens mangeårige træner, Jonas Dal, tog mod et tilbud om at blive træner i Esbjerg fB. Men Lars Justesen, der i øvrigt er bror til nordjydernes anfører, Mads Justesen, har ikke de nødvendige trænerlicenser og kan derfor ikke blive i rollen.

Der er Ove Pedersen nu i spil. Han underskrev i sommers en et-årig kontrakt med FC Fredericia, som han har bragt frem til en umiddelbar femteplads i 1. division, fem point fra oprykning. Hvis Hobro vil have ham, skal der altså et kontant beløb på bordet for at frigøre ham fra Fredericia.

Et beløb, som ifølge Nordjyskes oplysninger skulle ligge på omkring 500.000 kroner –  angiveligt det samme, som Hobro modtog fra Esbjerg, da Jonas Dal skiftede til vestjyderne.

Ikke afvisende

Hobro-sportschef Jens Hammer Sørensen er ikke afvisende for Ove P. som træner.

»Jeg vil ikke kommentere navne, men jeg vil gerne sige, at vi er på udkig efter en træner, der kan flytte klubben i den rigtige retning og vigtigst af alt vinde nogle fodboldkampe. Vi har tidligere haft held med unge trænere, men vi må også sige, at vi som klub er et andet sted i dag. Det vil nok ikke være en dum idé med en træner, der har erfaring med noget af det, der venter os i foråret,« siger han til Nordjyske.

Tidligere i sin trænergerning har Ove Pedersen været træner i fem andre Superliga-klubber: FC Midtjylland, Esbjerg fB, AGF, FC Vestsjælland, OB.

Bt.dk har tirsdag aften været i kontakt med Ove Pedersen, der ikke vil kommentere sagen.

Powered by Labrador CMS