Anne Linnet tager på Danmarksturné

Anne Linnet. Pressefoto.
Offentliggjort Sidst opdateret

Anne Linnet har i årtier fyldt danske generationers hjerter med blød og poetisk rock, men nu er hun ude med et nyt anmelderrost album, ”Alle mine drømme til dig”, hvor hun viser nye poppede sider af sig selv. Tl efteråret drager hun på en tætpakket Danmarksturné.

Med temaer inden for livet & lykken gør Anne Linnet det, hun er bedst til. Som komponist og sangerinde har Linnet i årtier begejstret den danske befolkning med sine dybe og følsomme sange, der byder på både kant og ærlighed.

Et nyt anmelderrost album er ude, og der bindes sløjfe på udgivelsen med en omfattende Danmarksturné dette efterår, hvor Linnet tager et 8 mand stort band med sig bestående af blandt andre 2 korsangere og 2 akustiske guitarer for at bakke den lyd op, der er på albummet – den guitarbaserede pop.

Den nyeste udgivelse, ”Alle Mine Drømme Til Dig”, spiller på referencer til det amerikanske svar på Linnet, den anerkendte Sheryl Crow, de indie rockede Cardigans og det 80’er poppede Danseorkestret. Anmeldelserne har budt på kommentarer som: ”Anne Linnet er tilbage med ti sangperler på en snor” – BT og ”Anne Linnet i topform” – Børsen, samt ”Man mindes om, hvorfor der kun er én Anne Linnet” – Gaffa.

Med en tour på knap 20 byer omfavner Linnet størstedelen af de danske spillesteder og sikrer du dig billet, kan du se frem til en overvældende aften, der viser nye sider af den ellers så folkekære Linnet.

Her kommer Anne Linnet

15.10 – Gimle, Roskilde
16.10 – Vordingborg Teatersal
17.10 – Musikhuzet, Rønne
22.10 – Tobaksgaaarden, Assens
23.10 – Pavillonen, Grenå
24.10 – Oceanarium, Hirtshals
29.10 – Skråen, Aalborg
30.10 – Esbjerg Musikhus

05.11 – Musikhuset Aarhus
06.11 – Foderstoffen, Rudme
07.11 – Vejle Musikteater
12.11 – Kulturværftet, Helsingør
13.11 – Sønderborghus
14.11 – Fermaten Herning
19.11 – DR Koncerthuset studie 2, København
26.11 – Folkets Hus, Struer
27.11 – Bygningen, Køge
28.11 – Værket, Randers

Powered by Labrador CMS