Alternativt tyve-værktøj: Bryder ind – med gaffeltruck

Politiet efterlyser en ejer til en gaffeltruck brugt til tyveri. Er det din?

Offentliggjort Sidst opdateret

klokken 04.00 fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud hos Fjelsø Enterprise, Testrupvej 10 i 9620 Aalestrup.

Her havde gerningsmænd indfundet sig på stedet med en mørk firhjulstrækker påspændt en trailer. Den trailer havde de – med en stor truck – lastet flere 200 liters tromler med stål spåner og kobberplader.

Gerningsmændene blev opdaget af medarbejdere fra et nærliggende firma, og da de kørte fra stedet væltede der to tromler med jernspåner ned fra traileren. De jernspåner blev spredt ud over et større vejstykke.

Gerningsmændene forsvandt fra Fjelsø Enterprise i vestlig retning og ikke set siden.

Stor bil med trailer

Bilen de kørte i var en større bil – formentlig altså en firhjulstrækker med trailer bagpå.

Gerningsmændene havde formentlig medbragt en større stjålet truck af mærket Manitou til stedet og havde brugt den til at laste tromlerne op på traileren.

Efterladt truck

Trucken stod efterladt på gerningsstedet og det er stadig uvist hvor den stammer fra. Det formodes at trucken er stjålet i nærheden og Nordjyllands politi efterlyser hermed ejeren af trucken.

Trucken er sikret af politiet og anbragt på politiets opbevaringsplads.

Personer med kendskab til trucken bedes kontakte Nordjyllands politi på telefon 114. Du kan se et billede af trucken i galleriet over artiklen.

Der er på nuværende tidspunkt ikke noget signalement af gerningsmændene.

Det er ikke lykkedes Newsbreak.dk at få en kommentar fra Nordjyllands Politi.

Powered by Labrador CMS