Altan brast sammen under unge mennesker: Nu er ung kvinde vågnet af koma

En ung kvinde kom alvorligt til skade, da en altan på et hus i Nykøbing brast sammen. Nu er hun vågnet af koma.

Det var en altan på dette hus, der søndag den 31. juli kollapsede under en fest. Foto: Google Maps
Offentliggjort Sidst opdateret

En svært tilskadekommen 20-årig kvinde er vågnet fra koma, hun har ligget i siden en tragisk ulykke under en fest i et hus i Nykøbing på Falster for knap en måned siden. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

– Status er, at kvinden er kommet ud af koma og ikke længere er i livsfare. Hun er imidlertid alvorligt tilskadekommet, og der venter hende en længerevarende genoptræning, skriver politikredsen i en kort status.

Der foreligger endnu ikke en færdig rapport, der skal beskrive de tekniske undersøgelser fra den forfærdelige ulykke, der kvæstede flere unge mennesker.

– Det er derfor endnu ikke muligt at give yderligere oplysninger om årsagen til ulykken, fremgår det.

Bunden klappede sammen

Klokken 00.49 den 31. juli får Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi meldingen om den nedstyrtede altan på Hammerlodden 29 i Nykøbing på Falster.

Seks unge mennesker, der befinder sig på altanen, styrter derfor seks meter ned på de underliggende fliser.

De seks unge – tre mænd og tre kvinder i alderen 18-21 år – blev alle bragt til sygehuset. De to kvinder på 19 og 20 år var imidlertid i livsfare og blev indlagt på Rigshospitalet. Men begge er nu ude af koma.

Der var ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tale om en ældre ejendom. Ifølge Newsbreak.dks oplysninger er den fra 1940’erne. Det er tidligere kommet frem, at der var kraftige tæringer i de bærende jerndragere på altanen.

En byggesagkyndig har undersøgt altanerne i ejendommen. De øvrige beboere i ejendommen fik besked om, at de ikke måtte bruge deres altaner, før at de er blevet undersøgt.

Powered by Labrador CMS