Alexandra taler ud om utroskab

De seneste år har været turbulente for grevinde Alexandra, der ser frem til mere tid på egne præmisser, siger hun i et fødselsdagsinterview med Billed-Bladet

Udgivet Opdateret

KORT RESUMÈ AF ARTIKLEN

Grevinde Alexandra oplevede et dybt tillidsbrud kort efter at have mistet sin mor, hvilket førte til en periode væk fra offentligheden og sociale arrangementer.

Til trods for de smertefulde oplevelser har tillidsbruddet ikke fjernet grevindens tro på kærligheden, og hun ser frem til at møde nye mennesker.

Efter at hendes børn er blevet voksne, nyder grevinde Alexandra at være 'en fri fugl', fokusere på egne interesser og muligheden for at være mere egoistisk i sit sociale liv.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Kort efter grevinde Alexandra mistede sin mor, opdagede hun, at hun blev bedraget af den mand, hun elskede.

I et stort interview med Billed-Bladet i anledning af sin 60-års fødselsdag søndag den 30. juni fortæller grevinde Alexandra, at kaos og drama var grunden til, at hun i en periode ikke kun trak sig fra offentligheden, men også fra større arrangementer i privaten.

Chokerende oplevelse

- Det var en chokerende oplevelse. Men jeg er kommet videre. Det kan jeg ikke bruge tid på mere, siger grevinde Alexandra til Billed-Bladet.

Tillidsbruddet har heller ikke frataget hende troen på kærligheden - der er mange skønne mennesker, hun har lyst til at møde.

En fri fugl

Og tiden er god til det nu, lyder det fra grevinden, der beskriver sig selv som en fri fugl og tilføjer, at hun faktisk nyder at være alene.

Hendes børn, grev Nikolai og grev Felix, som hun har fra ægteskabet med prins Joachim, er voksne og selvstændige, og det giver mere plads til egne interesser som fitness, familie og veninder og til at passe sine bestyrelsesposter.

Mere egoistisk

- Jeg har gennem årene været der for mange andre og har nu mulighed for at være mere egoistisk og bare date lidt rundt og nyde at lære andre at kende, siger hun til Billed-Bladet.

Grevinde Alexandra, der efter skilsmissen fra prins Joachim var gift med fotografen Martin Jørgensen fra 2007 til 2015, udelukker ikke drømmen om at blive gift igen.

Vigtige parametre

Hvis den rigtige er der, skal fire vigtige parametre være på plads for et sundt parforhold ifølge grevinden: ærlighed, autenticitet, at være sig selv og god kommunikation.

Ærlighed, autenticitet, at være sig selv og god kommunikation er essentielle parametre i et sundt parforhold, siger grevinde Alexandra til Billed-Bladet. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS