Alexandra-sang møder særlig kritik

Grevinden har udgivet en single. Det er uden fortilfælde og ikke problemfrit, lyder det fra ekspert.

Grevinde Alexandra har udgivet en sang, sunget for velgørenhed. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix.
Udgivet Opdateret

Grevinde Alexandra, tidligere gift med prins Joachim og mor til flere prinser, sendte små chokbølger gennem Danmark tidligere på ugen, da hun udgav singlen “Wash Me Away,” der skal samle penge ind til velgørenhedsorganisationen “Star For Life.”

10. november kan man høre Alexandra synge sangen live ved en velgørenhedskoncert i Malmø Arena, og ønsker man at lytte til sangen, er den tilgængelig her. 

Om sangen er god eller dårlig er selvfølgelig en smagssag, men selve “karriereskiftet,” møder under alle omstændigheder kritik hos journalist og kongehus-ekspert Søren Jakobsen, der har talt med B.T. om Alexandras nye udgivelse.

“Det er uden fortilfælde, at grevinder optræder på de skrå brædder eller som sanger. Alexandra bruger sin titel på en upassende måde og bryder virkelig med traditionerne med det her. Hun risikerer, at de kredse, hun har været en del af, siden hun blev gift med prins Joachim, vender hende ryggen, fordi hun træder ved siden af og er blevet for poppet,” siger Søren Jakobsen til B.T. 

Du har ét liv

Alexandra selv virker til at tage enhver kritik af sangen, og af hende, med ophøjet ro.

– Der er jo nok nogle, der vil sige: “Vorherre bevares, hun kan ikke synge”, eller “hvad laver hun nu”, men man har kun det her ene liv, og man skal leve det så godt, man kan, siger grevinde Alexandra, der ikke er i tvivl om, at hun skal i studiet igen.

– Det er ikke min sidste sang, for jeg har virkelig elsket at lave den, sagde hun, da Kendte.dk omtalte sangen tidligere på ugen. 

Powered by Labrador CMS