1126 kunder mangler strøm: Lyskurver kan være ude af drift

Af endnu uafklarede årsager er en større del af Valby lige nu uden strøm. Det berører over 1000 kunder, og kan betyde, at der ikke er lys i lysreguleringer.

En del af Valby er uden strøm. Se området på næste foto. Foto: Scanpix
En del af Valby er uden strøm. Se området på næste foto. Foto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Opdatering: El-selskabet oplyser, at strømmen virker igen.

El-selskabet Radius oplyser, at der klokken 12.50 er sket en midlertidig strømafbrydelse i Valby i København. Afbrydelsen betyder lige nu, at 1126 el-kunder er uden strøm – og vil være det indtil ved 15-tiden mandag.

Til Newsbreak.dk oplyser Radius, at det er området på og ved Sjælør Boulevard, der er ramt af nedbruddet. Prognosen for, hvornår kunderne igen kan forvente at få strøm, skulle holde. Presseafdelingen oplyser desuden, at der endnu ikke er nogen forklaring på, hvad der har skabt forstyrrelsen i el-leveringen.

Vejdirektoratet, der overvåger de danske statsveje, advarer på forkant mod, at situationen kan medføre trafikale problemer.

Vagthavende i trafikcentret fortæller Newsbreak.dk, at der endnu ikke er nogle meldinger om lysregulering, der skulle være ude af drift, men at det bestemt er en mulighed, da disse jo også benytter strøm.

– Man skal i hvert fald være opmærksom på, at de kan være ude af drift i området, fortæller den vagthavende.

Sjælør Boulevard er en sidegade til den stærkt trafikerede Vigerslev Allé.

Powered by Labrador CMS