10 madvarer du ikke må sætte på køl
Det er ikke alle fødevarer, der skal i køleskabet. Her får du et overblik over 10 fødevarer, der har det bedst uden for køleskabet
Se flere fotos i billedgallerietherover
Det kan være ret svært at vurdere, hvilke fødevarer der bedst opbevares i køleskabet, og hvilke der har det meget bedre på køkkenbordet.
I galleriet ovenfor, får du et overblik over 10 madvarer, der absolut ikke har det godt i køleskabet. Her kan du også få forklaringen på, hvorfor de ikke egner sig til en plads i køleskabet.
Det skriver Good Housekeeping.
Ingen løg
De fleste har en eller anden idé om, hvad der egner sig bedst til at være i køleskabet. De fleste mælkeprodukter er selvskrevet til en plads i køleskabet, da de ellers vil blive sure.
På samme måde kan man faktisk sige, at løg er selvskrevet til ikke at være i køleskabet. Både hvidløg og løg er på listen over ting, der ikke skal opbevares i køleskabet.
Løg opbevares bedst på et tørt og mørkt sted.
Mindre smag
Der er flere grøntsager, som helt sikkert har det bedst med at blive placeret i køleskabet. Det gælder ikke tomater.
Faktisk mister tomater deres smag af kulde. Så hvis man vil have de mest smagfulde tomater, skal tomaterne altså placeres på køkkenbordet eller i vindueskarmen i køkkenet.
Du kan læse om alle de andre fødevarer, der ikke skal opbevares i køleskabet i galleriet.
Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel