Madblogger mister sine vigtige løg

Det bekymrer Holger Rørby Madsen, som har udviklet et kendt madunivers, at hans smagssans er væk. I øjeblikket er han sat helt ud af spillet

Madbloggeren Holger Rørby Madsen må undvære sin smagssans. Han føler sig som en Formel 1-kører uden sin vogn.
Madbloggeren Holger Rørby Madsen må undvære sin smagssans. Han føler sig som en Formel 1-kører uden sin vogn.
Offentliggjort Sidst opdateret

- En madblogger, som ikke kan smage. Det føles som at være en Formel 1-kører, der ikke har en vogn. Det er en fesen fornemmelse, fortæller Holger Rørby Madsen. 

Da den 52-årige madblogger testede positiv for coronavirus søndag, nåede han ellers lige at glæde sig over, at hans smagssans var intakt.

- Jeg tænkte: Puha, heldigvis har jeg da stadig mine smagsløg i behold, fortæller Holger Rørby Madsen til Newsbreak.dk

Det vigtigste er væk

Men Holger Rørby Madsen, der har udviklet det digitale univers 'Madens verden', kunne godt tro om igen. For nu - tre dage senere - har han mistet smagssansen.

Når man lever af at udvikle og udgive madopskrifter, så er det et stort problem. 

- Det er jo helt vanvittigt, for tilsmagning og smagsnuancer er det vigtigste, når man laver mad, så udviklingen af opskrifter er i øjeblikket sat på standby for mit vedkommende, fortæller madbloggeren og fortsætter:

- Det er ret ubehageligt, fordi jeg ikke ved, hvornår min smagssans vender tilbage igen. Hvis jeg vidste, at det sker om nogle dage, så kunne vi grine af det, men hvis der går en måned eller mere, er det ikke så sjovt.

Smagssans er væk: Sådan opdagede madblogger det

Holger Rørby Madsen opdagede, at hans smagssans var væk, da han drak morgenkaffe onsdag morgen.

- Kaffen smagte ikke af noget. Og det gjorde den klementin, som jeg lige har spist, heller ikke, fortæller han til Newsbreak.dk og fortsætter:

- Det er en tom fornemmelse i munden. Jeg kunne lige så godt have taget en mundfuld luft. 

-Jeg er nervøs

'Madens verdens' er et kendt madunivers, som har to millioner brugere hver måned.

Selv om Holger Rørby Madsen har et team bag sig, så går det ham på, at han smagsløg er stået af. 

- Det er ikke så rart. Jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke er bekymret. Jeg er nervøs, for jeg lever jo af at lave opskrifter, fortæller han.

Madbloggeren slår dog koldt vand i blodet og tænker ikke over skrækscenarier og potentielle konsekvenser for hans virke. 

- Jeg er en sindig jyde, som tager en dag ad gangen, lyder det. 

Når man som Holger Rørby Madsen lever af at lave mad og udvikle opskrifter, så er manglende smagssans et stort problem.
Når man som Holger Rørby Madsen lever af at lave mad og udvikle opskrifter, så er manglende smagssans et stort problem.

Ramt af corona: Sådan har Holger det

Holger Rørby Madsen opdagede, at hans smagssans var væk, da han drak morgenkaffe onsdag morgen.

- Kaffen smagte ikke af noget. Og det gjorde den klementin, som jeg lige har spist, heller ikke, fortæller han til Newsbreak.dk og fortsætter:

- Det er en tom fornemmelse i munden. Jeg kunne lige så godt have taget en mundfuld luft. 

Powered by Labrador CMS