Den omtalte natklub Bubbas i Middelfart er snart historie i byen, for ved årets udgang lukker natklubben.

Fra nytår er det slut med natklubben Bubbas i Middelfart, for nu har ejeren besluttet at lukke ned.

Det sker efter flere omtalte sager, hvor der blandt andet har været historier fremme om, at at natklubben solgte alkohol til unge under 18 år, hvilket som bekendt er ulovligt.

Og på Facebook skriver Bubbas ejer, Mike Juhl, nu, at sidste fest er nytårsaften.

– Nu udløber lejemålet i Østergade 2 (i Middelfart, red.).. Vi har snakket om en forlængelse, men helt ærligt, så har bøvlet med politiet, kommunen og pressen taget noget af glæden fra mig.

– Jeg bruger alt for megen tid på damage control, paragrafrytteri og forskellige myndighedsforordninger i stedet for at være en kreativ festarrangør. Det går ud over jer, mine trofaste gæster, og det kan jeg sgu ikke leve med. Det vil jeg ikke leve med, og derfor har jeg valgt at trække stikket, når året løber ud, skriver Mike Juhl.

Flere nyheder

Kom med din mening til nyheden