Sport

Napoli-træner roser nigeriansk målhelt efter 5-1-sejr

Luciano Spalletti kan næsten ikke få hænderne ned over sin nigerianske angriber, Victor Osimhen.

Luciano Spalletti, cheftræner for Serie A’s førerhold, Napoli, holdt ikke igen med de rosende ord til angriber Victor Osimhen, der scorede to mål og lavede en assist i 5-1-sejren over Juventus fredag aften.

Den 24-årige nigerianer har lavet 12 mål i Serie A i denne sæson. Spalletti er efter eget udsagn “rystet” over stjernens potentiale.

– Osimhen er sådan en fantastisk angriber. Jeg er helt rystet over hans potentiale og spændt på at se, hvad han kan udrette i fremtiden, siger Spalletti ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Osimhen blev første mand på måltavlen i kampens 14. minut. Knap en halv time senere var han igen involveret, da han fik assisten på Khvicha Kvaratskhelias mål til 2-0.

I det 65. minut var han i gang igen, da han gjorde det til 4-1 for det syditalienske mandskab.

– Der var to eller tre bolde, som blev spillet ned langs sidelinjen, og han har farten, evnen, modet og fysikken til at håndtere sådan nogle situationer, siger Spalletti.

– Han fik smadret ansigtet et par gange, for han jagter hver eneste bold. Han har stadigvæk stor plads til forbedring.

Napoli var i forrygende form fredag og forsøgte med hvert angreb at slå fast, at Juventus’ dominans i Serie A var en saga blot.

Og Luciano Spalletti har da også pæne ord at sige om resten af holdets indsats.

– Det er en helt fantastisk aften, for holdet spillede rigtig godt og holdt tempoet højt, hvilket er præcist det, som vi skal gøre, og mest af alt stod publikum for en rigtig god atmosfære, siger han.

Napoli ligger efter sejren på førstepladsen i Serie A med ti point ned til nærmeste udfordrer, AC Milan. AC Milan har dog en kamp til gode og kan med en sejr rykke tre point nærmere Napoli.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker