Sport

Nadal vinder turnering i Mexico og er fortsat ubesejret i år

Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal vinder for fjerde gang ATP-turnering i Acapulco.

Den spanske tennisspiller Rafael Nadal fortsætter sin perfekte sæsonstart ved at vinde Mexican Open.

Finalen mod Cameron Norrie fra Storbritannien, der er nummer 12 på verdensranglisten, endte med en sejr på 6-4, 6-4 til den spanske veteran, der er rangeret som nummer fem.

ATP-turneringen fandt sted i den mexicanske turistby Acapulco. Det er fjerde gang, at Nadal snupper trofæet. Han vandt første gang i 2005 og triumferede også i 2013 og 2020.

Det er Nadals tredje turneringssejr i år.

Kampen i Mexico, der sluttede tidligt søndag morgen dansk tid, varede en time og 54 minutter. De to finalister har nu mødt hinanden fire gange. Alle gange med Nadal som vinder.

På sin vej til finalen besejrede Nadal blandt andre russeren Daniil Medvedev, som også måtte bide i det sure æble i finalen mod Nadal i Australian Open – sæsonens første grand slam-turnering.

Det bragte Nadal op på 21 triumfer i sportens største turneringer, hvilket er én mere, end rivalerne Roger Federer og Novak Djokovic har vundet.

Nadal har med sejren i Mexico vundet 15 kampe på stribe i 2022. Det er hans bedste sæsonstart nogensinde. I 2021 gik han glip af en stor del af sæsonen på grund af en fodskade.

/ritzau/Reuters

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker