Sport

Nadal spadserer videre i Wimbledon efter sejr i tre sæt

Det lykkedes Rafael Nadal at gå videre i Wimbledon i løbet af to timers spil efter sejr over Lorenzo Sonego.

Rafael Nadal er videre til ottendedelsfinalen i grand slam-turneringen Wimbledon efter en sejr på 6-1, 6-2, 6-4 over italienske Lorenzo Sonego.

Den spanske tennisstjerne, der er nummer fire i verden, var suveræn i de første to sæt, hvor Sonego havde det svært.

I tredje sæt var Sonego bedre med, men Nadal løftede sit niveau og tog sejren på lidt under to timer.

Sonego, der er nummer 54 i verden og seedet som nummer 27, brød tilbage til 4-4 i tredje sæt. Men Nadal slog straks tilbage og vandt kampens to sidste partier.

Nadal så dog ud til at være irriteret over de mange udbrud, der kom fra italieneren, og kaldte Sonego op til nettet for at give udtryk for sin utilfredshed.

– Jeg må sige, at jeg var forkert på den. Jeg skulle ikke have kaldt ham op til nettet. Undskyld for det. Jeg havde ikke til hensigt at genere ham, siger Nadal ifølge nyhedsbureauet AFP.

Nadal har allerede vundet sæsonens to første grand slam-turneringer, Australian Open og French Open.

Dermed er han halvvejs i forsøget på at blive den første mandlige tennisspiller til at vinde alle fire grand slams i samme år, siden Rod Laver præsterede det i 1969.

– Det var uden tvivl min bedste kamp i dette års turnering mod den sværeste spiller, jeg har stået overfor. Jeg har formået at løfte mit niveau, siger han efter lørdagens sejr.

I ottendedelsfinalen skal Nadal møde den hollandske overraskelse Botic van de Zandschulp, der for første gang er nået så langt på græsbanerne i London.

De to mødtes senest i juni. Her vandt Nadal uden problemer på vejen mod sin 14. French Open-titel.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker