Indland

Mindre bolig solgt på Jyllingevej i Rødovre

Overtagelsesdatoen er 15. september 2022. Boligen har et samlet areal på 76 kvadratmeter.Sadiqul Islam har overtaget huset på Jyllingevej 268 i Rødovre for 2.500.000 kroner.

Huset er solgt af Muhammad Salman Amin.

Huset har et boligareal på 76 kvadratmeter. Det betyder, at boligen er handlet til en vægtet kvadratmeterpris på 22.935 kroner.

Ifølge de seneste tal, der stammer fra 1. kvartal 2022, lød den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer og rækkehuse i samme postnummer på 33.701 kroner. Kvadratmeterprisen på denne bolig er 10766 kroner lavere, svarende til 32 procent.

Kælderens areal er på 76 kvadratmeter.

Ejendommen udgør i alt et areal på 743 kvadratmeter.

Huset er fra 1955 og har ifølge boligejernes oplysninger til BBR indtil videre ikke været ombygget i større grad. Ifølge de offentlige registre er der tre værelser. Derudover er der et toilet.

Overtagelse er efter aftale sket 15. september.

Centralvarme fra eget anlæg sørger for varmen i huset.

Taget på huset er beklædt med fibercementplader, mens ydermurene består af mursten.

Skat har vurderet boligen til at have en værdi svarende til 1,6 millioner kroner. Grundværdien udgør 811.500 kroner af vurderingen.

Den vægtede kvadratmeterpris er en opgørelse, der også indregner udnyttede kælder- og loftsarealer og andre bygninger i boligens samlede størrelse.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra den digitale tingbog, FinansDanmarks boligmarkedsstatistik og Bygnings- og Boligregistret (BBR).

/ritzau/Back to top button