Sport

Magnussen kalder grandprix i Miami det hårdeste nogensinde

Grandprixet i den amerikanske storby var det hårdeste, Kevin Magnussen nogensinde har kørt, siger han.

Grandprixet i den amerikanske storby Miami var det hårdeste, danske Kevin Magnussen nogensinde har kørt.

Det siger holdet Haas’ dansker i en pressemeddelelse på holdets hjemmeside.

– Det er det hårdeste grandprix, jeg nogensinde har kørt. Det var helt utroligt varmt. Jeg var nødt til at køre den sidste del med en skadet frontvinge, men selv med den skade kørte vi os i stilling til at slås for en top-ti-placering, siger Magnussen

Kevin Magnussen var oppe at snuse til point, men blev nummer 16 i søndagens Formel 1-grandprix i Miami.

En top-ti-placering havde sikret danskeren point, men på sidste omgang fik bilen en skade, og derfor raslede danskeren tilbage i stillingen.

– Vi var ved at fange Alonso (Fernando Alonso, kører for Renault, red.), og han fik en tidsstraf, men det er, som det er. Vi var på vej til at få point, men det er, som det er. Vi prøvede alt, hvad vi kunne, og vi fik ikke point. Videre til næste, siger Magnussen.

Haas’ italienske holdchef, Günther Steiner, var ligeledes skuffet over resultatet søndag. Især taget i betragtning af at Haas – som er et amerikansk ejet hold – kørte på hjemmebane.

– Helt åbenlyst ikke den dag, vi ønskede os.

– Bilen havde farten, og det blev demonstreret af begge kørere, men igen var vi uheldige med et par uheld på banen. Det er skuffende at se ud til at få point, men at det så ikke sker, siger Steiner i pressemeddelelsen.

Også Magnussens holdkammerat, Mick Schumacher, havde problemer på banen, da han pådrog sig en sen skade og blev nummer 15. Grandprixet blev vundet af hollandske Max Verstappen, som kører for Red Bull.

Kevin Magnussen ligger efter grandprixet fortsat på 10.-pladsen med 15 point i det overordnede regnskab.

/ritzau/

Back to top button