Sport

Lyngby-assistent Beckmann får karantæne på bagkant

Mikkel Beckmann har fået ændret sit gule kort fra weekenden til to kampes karantæne, oplyser Lyngby.

Superligaklubben Lyngby må til de to kommende kampe undvære assistenttræner Mikkel Beckmann på bænken.

Fodboldens Disciplinærinstans har valgt at annullere Beckmanns gule kort fra weekendens kamp mod FC Nordsjælland og i stedet tildele assistenttræneren to kampes karantæne for at skubbe til en FCN-spiller.

Det oplyser Lyngby på Twitter.

– Fodboldens Disciplinærinstans har her til aften meddelt os, at de annullerer advarslen til Mikkel Beckmann og i stedet tildeler ham karantænepoint svarende til to spilledages karantæne. Dommen er endelig og kan ikke ankes, skriver Lyngby.

– Vi er super ærgerlige over situationen, og vi er selvsagt helt uenige i dommen. Men vi tager dommen til efterretning og arbejder videre på at få tre point i Randers på søndag. For nu har vi ikke yderligere kommentarer.

I kampens slutfase begik FCN’s Adamo Nagalo et hårdt frispark på en Lyngby-spiller ude ved sidelinjen, hvor Beckmann stod, og assistenttræneren gav Nagalo et skub.

Det fik FCN-stopperen til at svare igen med et skub retur. Nagalo fik et gult kort både for tacklingen og for skubbet, og dermed blev han smidt ud med et rødt kort.

Få minutter senere kunne Beckmann og Lyngby så juble, da hjemmeholdet i overtiden fik udlignet til 1-1.

På bagkant er der dog mindre at glæde sig over for Beckmann, som altså må se de kommende to kampe fra tribunen.

FCN havde appelleret Nagalos gule kort for at skubbe tilbage mod Beckmann, men den appel har ligaens tophold ifølge sn.dk fået afvist.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker