Sport

Leicester nedsabler Randers trods mirakuløs udligning

Randers udlignede mirakuløst undervejs, men endte med at tabe hele 1-4 til Leicester i Conference League.

Niveauforskellen var til at se på banen og på resultattavlen, da Randers FC torsdag aften gæstede Premier League-holdet Leicester i Conference Leagues playoffrunde om en plads i ottendedelsfinalerne.

Trods en mirakuløs Randers-udligning til 1-1 lige inden pausen, endte kronjyderne med at tabe hele 1-4 i en kamp, hvor storfavoritterne Leicester, som havde Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard med, ellers havde rigeligt med chancer for at score yderligere.

Randers, der spillede sin første kamp i forårssæsonen, haltede efter i tempo og evner gennem hele kampen, men kan takke målmand Patrik Carlgren for, at nederlaget ikke blev større foran godt 550 medrejsende fans.

Nu er det voldsomt op ad bakke for kronjyderne, når de næste torsdag tager imod Leicester i returopgøret.

På King Power Stadium kom værterne strålende fra land og skabte tre store chancer i det første kvarter, men Carlgren tog to flotte redninger, og Leicesters Patson Daka headede lige over mål.

Randers var advaret, og efter 22 minutter kom Leicester fortjent foran 1-0 ved Wilfried Ndidi efter en pæn kombination i feltet.

Randers halsede langt efter tempoet i kampen, og de hurtige og vævre offensivspillere hos englænderne var en konstant trussel mod det noget tungere Randers-forsvar.

Samtidig lykkedes gæsterne sjældent med at sætte flere afleveringer sammen, så der var brug for Carlgren i målet. Det særligt lige inden pausen, hvor svenskeren blandt andet hev en fantastisk fodparade op af hatten.

Det lignede, at Randers kunne gå lettet til pause kun nede med et mål, men ud af det blå skete fodboldens magi. Randers-anfører Vito Hammershøy-Mistrati kombinerede med kantspiller Tosin Kehinde, der lagde bolden ind til anføreren.

Han sparkede bolden fladt ind bag Schmeichel til en voldsomt overraskende pausestilling på 1-1 efter Randers’ kun andet skud i kampen.

Der gik dog ikke mere end fire minutter af anden halvleg, før Leicester bragte sig foran 2-1. Det var kantspilleren Harvey Barnes, som sparkede bolden i nettet efter en misforståelse i Randers-feltet.

Leicester dominerede videre mod Randers, der gav for alt meget plads mellem sine kæder, og det boltrede værterne sig på. Det kostede endnu en scoring i 54. minut, da Patson Daka kunne bugsere en returbold i mål til 3-1.

Randers protesterede, da Daka lignede en mand i offside, men da VAR ikke var i brug ved kampen, stod dommerens vurdering altså ved magt.

Leicester lugtede blod og trykkede Randers langt ned på egen halvdel, så Carlgren flere gange måtte vise sit værd i en pragtkamp af målmanden.

Med godt et kvarter igen måtte han dog se sig passeret nok engang, da Kiernan Dewsbury-Hall øgede til slutresultatet 4-1.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker