Sport

Landsholdet nedtoner betydning af lang rejsedag

Lørdagens aflyste landsholdstræning har ingen betydning for forberedelserne til Østrig-kamp, siger Hjulmand.

Det har ingen nævneværdig betydning for forberedelserne til mandagens Nations League-kamp i Østrig, at det danske landshold lørdag havde en uventet lang rejsedag, da holdet skulle flyve fra Paris til Wien.

Det siger landstræner Kasper Hjulmand på et pressemøde søndag aften.

De danske landsholdsspillere tilbragte over tre timer i lufthavnen, før de kunne stige om bord på det chartrede, men forsinkede fly. I forvejen var flyet blevet skubbet fra at være en formiddagsafgang til en eftermiddagsafgang.

– Det var irriterende at sidde og vente, men vi fik det bedste ud af det. Spillerne og staben skal have kæmpe kredit og ros for måden at håndtere det på. Det var ikke en situation, vi kunne gøre noget ved.

– Jeg forventer ikke, at situationen kommer til at have nogen som helst indflydelse på kampen, siger Kasper Hjulmand.

Som følge af flyforsinkelsen måtte det danske fodboldlandshold aflyse lørdagens planlagte træning i Wien. I stedet tog spillerne en rask løbetur om aftenen for at holde gang i bentøjet.

Det fortæller Jannik Vestergaard.

– De timer vi brugte i lufthavnen var trods alt også i bløde møbler, og vi fik lidt vand og lidt at spise, så det er ikke en situation, vi har brugt særlig meget krudt på at irritere os over

– Vi tilbragte ikke tiden i lufthavnen så meget anderledes, end vi ellers ville have tilbragt tiden på vores hotel, hvis vi var kommet tidligere frem.

– Selvfølgelig ville vi gerne have strakt benene med lidt træning, men vi tog en løbetur om aftenen i stedet, siger forsvarsspilleren.

Søndag aften klokken 18 træner Danmark på Ernst-Happel-Stadion, hvor mandagens kamp spilles.

/ritzau/

Back to top button