Debat: Usaglig radikal leder

Hans Erik Adsbøl mener, at De Radikales leder, Morten Østergaard, er uden for pædagogisk rækkevidde.

Hans Erik Adsbøl. Privatfoto.
Offentliggjort Sidst opdateret

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Forleden kunne man høre Morten Østergaard udtale sig i medierne, her sammenlignede han migranter med herboende danskere. Den mand må da være uden for pædagogisk rækkevidde. Hans udtalelser må da ramme hårdt for partiet, og ved næste valg kan man da kun håbe på, at de vil komme under spærregrænsen, takket være deres leder Morten Østergaard.

Jeg er selv blevet pensionist, og har været på arbejdsmarkedet siden jeg var 14 år, og uden ledighed i alle de år, pensionister og mennesker med handicap, er åbenbart en tårn i øjet på Morten Østergaard. At en folkevalgt politiker tillader sig, at komme med de udtalelser i medierne, at vi herboende dansker også betragtes som migranter, os som har betalt vores skat, netop så vi har ret til det, vi har optjent til vores pension.

“Du har lang vej endnu unge mand.”

En undskyldning over for pensionister, mennesker med handicap m.fl. burde være på sin plads, men det er du vel for fin til. Fakta er jo, at det er danskerne der skal betale for flygtninge og integrationsprojekter, og andre tiltag for alle dem der kommer til Danmark.

Powered by Labrador CMS