Medina får helt ny rolle

DR er nu mere end 'Stjerneklar'

Udgivet Opdateret

En række danskere bliver hver fredag fra den 14. april forvandlet til deres største idoler i bedste sendetid.

I DR's nye fredagssatsning "Stjerneklar" dyster deltagerne i hold om at lave den bedste musikalske liveoptræden og dermed levere den største hyldest til deres yndlingsmusiker, som de i showets anledning er stylet som.

Med som dommer

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

Til at bedømme præstationerne sidder fire dommere klar: popstjernen Medina, sangerinden Barbara Moleko, dragartisten Tinus samt dj og radiovært Nicholas Kawamura.

Popstjernen Medina er klar til dommertjansen i 'Stjerneklar'. (Arkivfoto).
Popstjernen Medina er klar til dommertjansen i "Stjerneklar". (Arkivfoto).

De skal gennem otte liveudsendelser kommentere og vurdere de forskellige optrædener, og til sidst - sammen med seerne - finde en vinder af programmet.

Det er DR-værten Joakim Ingversen, der styrer dommere, deltagere og seere gennem showet, som er baseret på den britiske pendant 'Starstruck'. Her ses han ved en anden lejlighed sammen med sin hustru, Sofie Linde, der er vært på TV 2. (Arkivfoto).
Det er DR-værten Joakim Ingversen, der styrer dommere, deltagere og seere gennem showet, som er baseret på den britiske pendant "Starstruck". Her ses han ved en anden lejlighed sammen med sin hustru, Sofie Linde, der er vært på TV 2. (Arkivfoto).

- Med "Stjerneklar" ønsker vi at give danskere, der har et stort sangtalent, en platform til at hylde deres største idoler og fælles passion for musikken, siger DR's underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg glæder mig til, at seerne skal møde vores fantastiske dommerpanel og vært og vores i alt 60 forskellige sangere.

"Stjerneklar" består af otte liveprogrammer, der fra 14. april kan ses hver fredag klokken 20.00 på DR1.

Powered by Labrador CMS