Voldsom ulykke - to biler kører frontalt sammen i kryds ved Aarhus

Den ene bilist har fået åbent benbrud samt skader på leveren efter ulykken i krydset ved Ringvejen og Brendstrupvej i Aarhus N

Offentliggjort Sidst opdateret

Kort før søndag middag skete der en alvorlig trafikulykke i krydset ved Ringvejen og Brendstrupvej i Aarhus N.

Det bekræfter vagtchef ved Østjyllands Politi, Rene Ludvig, over for Nyheder.dk.

- Der er tale om en vigepligtsulykke. Og det ser voldsomt ud. Heldigvis er det ikke gået helt så galt, som man kunne frygte, siger vagtchefen og fortsætter:

- Den ene person kunne selv komme ud af bilen og er kørt til tjek på sygehuset. Den anden var teknisk fastklemt og har fået et åbent benbrud. Efterfølgende har det vist sig, at vedkommende også har fået skader på leveren, men det er ikke livstruende, siger Rene Ludvig.

Brandbiler ambulance og politi til stede i krydset Ringvejen/Brendstrupvej søndag
Den ene person i ulykken var teknisk fastklemt - vedkommende havde åbent benbrud og skader på leveren. Ulykken skete i krydset Ringvejen/Brendstrupvej, Aarhus N.

Ulykken blev ifølge vagtchefen anmeldt klokken 11.45.

FAKTA: Østjyllands Politi

Politistationen i Ridderstræde i det centrale Aarhus er hovedstation for Østjyllands Politi, som er en af de 12 politikredse, der blev dannet med den politi- og domstolsreform, der trådte i kraft d. 1. januar 2007. Begrundelsen for at reducere 54 politikredse til 12 var at skabe mere effektive enheder.

Østjyllands Politi havde i 2018 ca. 1.100 ansatte og dækkede et område med over 580.000 indbyggere. Kredsen rummer ud over Aarhus seks andre kommuner: Norddjurs, Syddjurs, Randers, Favrskov, Odder og Samsø. Efter politireformen er der i Aarhus Kommune blevet lukket tre lokale politistationer i hhv. Brabrand, Hasle og Viby.

Politikredsen omfatter to retskredse: Retten i Randers og Retten i Aarhus. Sidstnævnte omfatter ud over Aarhus også Odder og Samsø Kommuner.

Kilde: TrapDanmark/lex.dk.

Powered by Labrador CMS