Tre rumænere sendt i buret

Kan du regne ud, hvad de to mænd og kvinden har lavet

Offentliggjort

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har mandag fået to rumænske mænd og en rumænsk kvinde fængslet. 

- De tre personer er mistænkt for at stå bag flere butikstyverier i politikredsen og blev søndag anholdt ved en Nettobutik i Herning. Også i en anden sag er en udenlandsk butikstyv mandag blevet fængslet.

Det oplyser Midt og Vestjyllands Politi i en pressemeddelse.

Blev tilbageholdt

Anmeldelsen kom sidst på eftermiddagen søndag den 29. september 2024. 

Tre personer havde angiveligt stjålet varer i Netto på Silkeborgvej i Herning og var nu kørt til Netto på Engholm Søpark tre kilometer derfra. 

Her lykkedes det medarbejdere fra Netto at tilbageholde de tre personer, indtil betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi kort efter ankom og anholdt de mistænkte butikstyve - en 32-årig kvinde og to mænd på henholdsvis 22 og 41 år.

Masser i bilen

 I bilen, som de formodede butikstyve var kørende i, fandt betjentene efterfølgende varer for cirka 10.000 kroner, som svarede til det, der var meldt stjålet fra Netto-forretningen. 

- Der var tale om kaffe, shampoo og nødder. Herudover fandt politiet også andre formodede tyvekoster til en samlet værdi af 2.500 kroner, oplyser politiet

Midt- og Vestjyllands Politi mistænker de tre sigtede for også at stå bag flere tidligere tyverier.

De kærer

De tre personer, der alle er rumænske statsborgere, blev mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning. 

Her valgte dommeren at fængsle de formodede butikstyve i indtil videre fire uger. Alle tre valgte at kære fængslingen til landsretten.

Powered by Labrador CMS