Spærret: Betjente finder bombe i bil

Der er fundet en bombe i en bil under en ransagning

Offentliggjort Sidst opdateret

Politiet har fundet en rørbombe i forbindelse med en ransagning af en bil. Forsvarets Ammunitionstjeneste er torsdag aften ved at undersøge rørbomben. Derfor har de afspærret området omkring Rønne Politigård.

Det oplyser Bornholms Politi til Ritzau.

I flere timer har der været spærret på strækningen mellem Zahrtmannsvej og Ved Lunden. 

Farlig genstand

- Rørbomben fandt vi i forbindelse med en ransagelse af en bil, som var blevet indbragt til politigården i forbindelse med en anholdelse tidligere på dagen, lyder det fra Bornholms Politi.

Tidligere på dagen skrev Bornholms Politi på det sociale medie X, at en farlig genstand var blevet indleveret på politigården i Rønne.

To er anholdt

- Paradisvej i Rønne afspærret. Strækningen mellem Zahrtmannsvej og Ved Lunden er spærret, efter en farlig genstand er indleveret på Politigården, skrev politiet på X klokken 16.36.

Torsdag aften oplyser Bornholms Politi, at der er to anholdte i forbindelse med rørbomben i bilen.

Meget på samvittigheden

De var blevet anholdt for spirituskørsel, hærværk og besiddelse af euforiserende stoffer, før politiet havde fundet rørbomben.

-  Det drejer sig om en 21-årig mand fra Rønne og en 24-årig mand fra Aakirkeby. Politiet er ved at afhøre de anholdte og vil derefter tage stilling til de konkrete sigtelser, lyder det op en pressemeddelelse fra Bornholms Politi.

Powered by Labrador CMS