UHYGGELIG SAG

Søger mand med pizzabakke

Politiet søger to specifikke vidner, der overværede et skyderi i Værløse om eftermiddagen den 12. oktober

Offentliggjort Sidst opdateret

Politiet søger to vidner, der befandt sig i et fodgængerfelt, da der blev udvekslet skud mellem to biler den 12. oktober i Værløse.

Der er formodentlig tale om en mand med noget fladt og hvidt i hænderne - muligvis en pizzabakke - og formentlig en kvinde med gråt hår eller tørklæde.

Få meter fra

Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse onsdag.

Ifølge politiet befandt de to vidner sig få meter fra skyderiet, der ramte en 31-årig mand i maven. Han blev efterfølgende indlagt på Rigshospitalet i kritisk tilstand, men overlevede.

Skyderiet fandt sted i krydset mellem Ballerupvej og Kirke Værløsevej. Det første skud faldt omkring klokken 16.23.

Den 12. oktober blev en 31-årig mand ramt af skud under et skyderi mellem to biler i Værløse. Nordsjællands Politi søger to vidner - en mand med en pizzabakke og en kvinde med gråt hår eller tørklæde - der overværede skyderiet. (Arkivfoto).

Bar genstand

Vidnerne beskrives af politiet som muligvis en ung mand med kort mørkt eller sort hår og muligvis en kvinde med gråt eller hvidt hår, hovedbeklædning eller tørklæde.

Manden var iført grå trøje og bukser samt mørke eller sorte sko. Han bar ifølge politiet en genstand, der kunne ligne en pizzabakke. Kvinden var iført lang, sort frakke, mørke bukser og sko.

Bandeopgør

Politiet har tidligere oplyst, at skudepisoden måske skyldes et internt opgør i en bande.

- Vi har en hypotese om, at det har en relation til bandemiljøet, sagde vagtchef Kaspar Bengtsson fra Nordsjællands Politi dagen efter skyderiet til Ritzau.

Løsladt næste dag

Tre mænd blev anholdt efter skyderiet, og en af dem var det 31-årige offer.

Men han og de to andre blev løsladt dagen efter, da politiet vurderede, at mistanken mod mændene ikke var stærk nok til, at de skulle kræves varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør.

Powered by Labrador CMS