Skyldig: Voldtog flere unge piger

Får langvarig straf i Retten i Odense

Offentliggjort Sidst opdateret

To mænd er mandag blevet kendt skyldige i en sag om voldtægter af flere piger i Odense.

Den 33-årige Walter Jørgensen er blevet idømt otte års fængsel, mens en 19-årig mand må vente på sin straf, da der afventes en mentalundersøgelse af ham.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Unge piger

Flere af pigerne var under den seksuelle lavalder.

Ifølge avisen er den 19-årige kendt skyldig i fire voldtægter, hvoraf to af dem var mod en 14-årig pige. Walter Jørgensen er kendt skyldig i seks voldtægter, hvoraf tre var mod to 14-årige piger.

Flere af voldtægterne begik de to mænd i fællesskab.

Retten i Odense i forbindelse med Dan Bunkering-sagen, Odense, tirsdag den 26. oktober 2021. Dan Bunkering er tiltalt for at sælge jetbrændstof til Syrien via russiske virksomheder. Foruden Dan-Bunkering er holdingselskabet Bunker Holding og en direktør tiltalt.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Retten i Odense i forbindelse med Dan Bunkering-sagen, Odense, tirsdag den 26. oktober 2021. Dan Bunkering er tiltalt for at sælge jetbrændstof til Syrien via russiske virksomheder. Foruden Dan-Bunkering er holdingselskabet Bunker Holding og en direktør tiltalt.. (Foto: /Ritzau Scanpix)Claus Fisker

Begge benægter

Pigerne har ifølge fyens.dk forklaret, at de ikke mindst via Snapchat blev lokket til lejligheden, hvor drukspillet "sandhed eller konsekvens" ofte endte i soveværelset, hvor de blev voldtaget.

Begge mænd har under sagen nægtet voldtægter.

Powered by Labrador CMS