Så farligt var deres spring

Politiet bliver fortsat efterforsket af Den Uafhængige Politiklagemyndighed efter to mænd sprang ud fra fjerde sal

To mænd sprang søndag formiddag ud fra en altan på fjerde sal i Københavns Nordvestkvarter. Den ene mand afgik ved døden, og den anden er fortsat indlagt på Rigshospitalet.
Offentliggjort Sidst opdateret

To mænd sprang søndag formiddag ud fra en altan på fjerde sal ved en lejlighed i Københavns Nordvestkvarter, da de fik besøg af politiet i forbindelse med husspektakler ved lejligheden på Smedetoften.

Den ene af mændene afgik ved døden, og den anden er fortsat indlagt på Rigshospitalet. 

Ekstra Bladet har talt med en veninde til den afdøde mand, der beskriver ham som en stor, bredskuldret og meget glad person. Manden var somalier og blev ifølge veninden 32 år.

Men hvor hårdt den anden mand er kvæstet kan Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) endnu ikke oplyse. De er ellers blevet sat på sagen, da Københavns Politi nu selv efterforskes efter episoden. 

- Af, hvad jeg ved er den anden fortsat indlagt på Rigshospitalet, siger specialkonsulent i DUP, Signe Stolberg til newsbreak.dk.

Kontakter løbende Rigshospitalet 

Hun kan derfor heller ikke fortælle om mandens tilstand er kritisk. Hun kan ikke selv oplyse alder eller andet på hverken afdøde eller den tilskadekomne.

- Vi kontakter løbende Rigshospitalet for lige at få en status, siger Signe Stolberg. 

Hun fortæller, at hele deres efterforskningsforløb går ud på at fastslå, hvad der egentlig er foregået derude. 

- Generelt kan jeg sige, at vi efterforsker bredt, vi laver alle de efterforskninger, der kan laves, og vi afhører alle de personer, der kan have noget at sige. Vi har ikke udelukket noget, siger Signe Stolberg. 

Powered by Labrador CMS