Politianmeldt efter dødsulykke på Roskilde

En person blev kørt over af en traktor, da der skulle ryddes op efter festivallen

Offentliggjort Sidst opdateret

Arbejdstilsynet har politianmeldt foreningen Gaderummet-Regnbuen i forbindelse med et dødsfald på Roskilde Festival, hvor en hjemløs mand mistede livet under oprydningsarbejdet.

Det skriver Radio IIII.

Bekræfter anmeldelse

Kalle Birck-Madsen, der er leder af den frivillige sociale organisation, bekræfter over for mediet, at foreningen er blevet politianmeldt. Derudover har han ingen kommentarer.

Sagen drejer sig om en 52-årig mand, som deltog i oprydningsarbejdet efter årets Roskilde Festival.

Lagde sig i telt

Fagbladet 3F har tidligere fortalt, at der var tale om en polsk hjemløs mand. Han havde fået til opgave at fjerne telte og trække pløkker op.

På et tidspunkt havde manden lagt sig ind i et af teltene, men det vidste føreren af en traktor, som arbejdede i området, ikke. Den hjemløse mand blev påkørt og mistede livet.

Havde ansvar

Forløbet er blevet undersøgt af Arbejdstilsynet, som ifølge Radio IIII konkluderede, at Gaderummet-Regnbuen havde et ansvar, fordi den hjemløse mand arbejde som frivillig for foreningen.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi oplyser kommunikationschef Thomas Kristensen til Ritzau, at politiet ikke for nuværende har nogen kommentarer til sagen.

Powered by Labrador CMS