Mistænkt for sexmisbrug af to kvinder

Manden anholdt tirsdag

Offentliggjort

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt en 40-årig mand, der mistænkes for at stå bag en voldtægt og et voldtægtsforsøg begået i Hvidbjerg på Thyholm. 

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse. 

Manden er sigtet for et voldtægtsforsøg i maj måned 2024 i Hvidbjerg og for natten til lørdag den 24. august 2024 at have voldtaget en 18-årig kvinde - også i Hvidbjerg.

Vågent øje

- Vi har haft efterforskere til at arbejde med de konkrete sager, samtidig med at politikredsens vagtcentral og patruljer den seneste tid har holdt et ekstra vågent øje med området. Efterforskningen har i dag ført til anholdelse af den sigtede. 

- Vi håber, at anholdelsen kan være med til at skabe tryghed for beboerne i lokalsamfundet, siger politikommissær Theis Thylstrup. Han er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning

Kan ikke sige mere

.Den 40-årige mand, der er bosiddende på Thyholm, vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro. Midt- og Vestjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke gå i yderligere detaljer om sagen.

Powered by Labrador CMS