Mand sigtet efter blodigt overfald på kvinde

En 35-årig kvinde kom alvorligt til skade mandag, hvor hun blev stukket med kniv. En mand er anholdt i sagen

Offentliggjort Sidst opdateret

En mand er blevet anholdt og fremstillet i et grundlovsforhør i forbindelse med et knivstikkeri i Københavns Nordvestkvarter mandag.

Det skriver Københavns Politi på X.

Det fremgår af opslaget ikke, hvad manden er sigtet for.

Flere stik

Knivstikkeriet, der blev anmeldt til politiet mandag formiddag, fandt sted i en lejlighed på Rønnebærvej. Her blev en 35-årig kvinde ramt af flere stik og kom alvorligt til skade.

Politifolk og kriminalteknikere var mandag til stede på Rønnebærvej i Københavns Nordvestkvarter i forbindelse med et alvorligt knivstikkeri på en 35-årig kvinde. En mand er anholdt i sagen.

Klokken 16 var politiet endnu på adressen, og ingen var da anholdt. Men central efterforskningsleder i Københavns Politi Jesper Schroll kunne oplyse, at politiet havde flere mulige gerningsmænd i kikkerten.

Det er tirsdag formiddag uklart, hvilken relation den anholdte mand har til den forurettede, eller hvad der gik forud for knivstikkeriet.

Fængslet

Tirsdag har manden været fremstillet i et grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg, hvor anklagemyndigheden krævede ham varetægtsfængslet i sagen. Han har fået opretholdt sin anholdelse i tre døgn.

Det vil sige, at han frihedsberøves indtil fredag, og senest der skal han enten løslades eller for en dommer igen med en ny begæring om varetægtsfængsling.

Allerede inden retsmødet oplyste politiet på X, at anklagemyndigheden ville kræve dørene lukket.

Powered by Labrador CMS