Helt udbrændt: Taget er kollapset

Beboere nær Maglemølle i Næstved behøver ikke længere holde sig inden døre under brand i industribygning

Offentliggjort Sidst opdateret

Lørdag formiddag er en brand i en industribygning i Maglemølle under kontrol, mens brandvæsnet fortsat er på stedet og arbejder med slukning af branden.

Det oplyser Heidi Grandt Andresen, der er vagtchef i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Natten til lørdag blev beboere i nærheden af industribygningen bedt om at holde sig inden døre på grund af røg fra branden.

Lørdag formiddag stiger røgen dog op ad, og der er dermed ikke længere en røgfane, der går gennem beboelsesområder, oplyser politiet.

Oplever man gener fra røg, bør man lukke sine døre og vinduer, oplyser vagtchefen.

Anmeldt i nat

Politiet fik anmeldelsen om branden kort før klokken 01.30 natten til lørdag.

Tidligt lørdag morgen oplyste vagtchefen i politikredsen, at branden havde bredt sig.

Der er ingen, som er kommet til skade i forbindelse med branden.

Den store industribygning er helt udbrændt.

Michael Lose, der er indsatsleder ved Midt- og Sydsjællands Brand og Redning, sagde lørdag morgen til Ritzau, at brandslukningen ville komme til at tage flere timer endnu.

- Vi har stadigvæk brand i bygningen og er stadig i gang med slukning. Det er en længerevarende indsats, men vi er hernede med en stor mængde ressourcer, sagde han lørdag morgen.

Taget er kollapset

Tagkonstruktionen er klappet sammen og faldet ned i bygningen. Det betyder, at brandvæsenet også skal flytte tagdelene for at slukke branden, hvilket forlænger indsatsen yderligere.

SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS POLITI

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dækker Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Lokalpolitistationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Maribo.

Næstved er hovedstationen i politikredsen.

Der bor ca. 390.000 borgere i kredsen.

Antallet af medarbejdere i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er cirka 770. Antallet er fastsat efter politikredsens størrelse, indbyggertallet, sagsantallet og arbejdsopgaver i øvrigt.

Powered by Labrador CMS