To top 6-hold stødte sammen søndag aften.

AGFs Albert Grønbæk og FC Nordsjællands Jacob Steen Christensen under superligakampen mellem FC Nordsjælland – AGF på Farum Park, søndag den 29. november 2020. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Det var tabellens nummer 4 og 6, der stødte sammen i Farum søndag aften, da F.C. Nordsjælland tog imod AGF i 3F Superligaen.

Det opgør trak værterne sig bedst ud af, og særligt Kamal-Deen Sulemana kommer formentlig til at huske kampen i lang tid.

Først bragte han hjemmeholdet på 2-0 efter bare 4 minutters spil, og efter 77 minutter modtog han sit andet gule kort, der dermed blev konverteret til et rødt og en tidlig tur i bad.

AGF var altså bagud med hele 0-2 efter få minutters spil, og til trods for mål af Patrick Mortensen, og et rødt kort til Kamal-Deen Sulemana, blev gæsterne sendt hjem til Aarhus med et nederlag.

Kampen sluttede 3-1.