Forsvundet i over en uge

Nu er manden, der forsvandt den 21. juli også efterlyst internationalt

Offentliggjort

DOWNLOAD VORES GRATIS APP

Vil du altid være opdateret? Så download app'en 'Nyheder.dk' til din iPhone HER

Nordjyllands Politi leder fortsat efter den savnede 68-årig mand, der den 21. juli blev efterlyst i offentligheden.

Siden har politiet, og borgere, søgt efter ham. Uden held.

Politiet ledte i dagene efter intenst efter den savnede mand med adskillige patruljer, politihunde og helikopter, men myndighedernes efterforskningsskridt i sagen er blevet færre og færre i takt med, at der ikke er flere aktuelle spor at forfølge.

 Det oplyser efterforskningslederen, politikommissær Michael Karstenskov, der dog understreger, at sagen stadig er verserende - og at politiet reagerer på de oplysninger, som stadig kommer ind fra offentligheden.

 - Vi vurderer de informationer, som borgerne sender ind til os. Typisk går de på, at han er set et sted. Nogle sender et billede med, uddyber politikommissæren i en pressemeddelelse.

Han kommer samtidig med en klar opfordring:

- Ser man en person, som, man mener, kan være ham, så ret venligt henvendelse til ham direkte og forhør dig. Den savnede er på ingen måde farlig, tværtimod er han en meget flink mand.

Efterlyst i udlandet

Nordjyllands Politis seneste efterforskningsskridt i sagen er, at han nu er blevet efterlyst internationalt. 

Politikommissæren tror dog stadig mest på, at han fortsat befinder sig i Danmark, idet den savnede ikke er i besiddelse af sit pas. Men det er ikke umuligt alligevel at komme uden for landets grænser uden sit pas.

 - Og derfor efterlyser vi ham internationalt i håb om et gennembrud i sagen, siger Michael Karstenskov, der dog tilføjer:

- Det står dog klart, at som tiden går, så bliver vi mere og mere bekymrede for ham. Men vi håber selvfølgelig stadig på at finde ham i god behold.

Signalement

Den savnede mand har følgende signalement: 

180 cm høj, kraftig af bygning og med grå hestehale – muligvis iført sort tøj samt sorte briller.

Oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114.

Powered by Labrador CMS