Fangeflugt: Forfalskede eget selvmord

Det lykkedes på opsigtsvækkende og skrækkelig den livstidsdømte fange at flygte fra fængslet ved at forfalske sit eget selvmord

Offentliggjort Sidst opdateret

Det var slet ikke liget af den livstidsdømte, såkaldte "Facebook-morder" Thabo Bester, der lå død i hans celle, som fangevogterne ellers troede. 

Nye beviser peger på, at en langt mere uhyggelig og bestialsk hændelse fandt sted i maj sidste år, da man antog Bester havde taget sit eget liv. 

Det skriver Oxygen.com.

Afsløret af DNA

Her fandt man en død og forbrændt mand, og med det samme konkluderede både politi og fængselsvagter, at der måtte være tale om den 42-årige livstidsfange. 

Han skulle således have sat ild til sig selv, men nu viser en DNA-test, at det ikke kan have været Thabo Bester. 

På flugt i et år

De sydafrikanske myndigheder er nu på jagt efter den livstidsdømte, som i snart et år har været på fri fod. Det fremgår ikke, hvem den døde mand er, eller hvordan det lykkedes Bester at stikke af. 

Han fik tilnavnet "Facebook-morderen", eftersom han brugte det sociale medie til at lokke to kvinder til at falsk modeljob, hvorefter han dræbte dem. 

Den 42-årige Thabo Bester endte på fri fod eftersom myndighederne fejlagtigt troede, at det var ham, der lå død i hans fængselscelle.
Den 42-årige Thabo Bester endte på fri fod eftersom myndighederne fejlagtigt troede, at det var ham, der lå død i hans fængselscelle.
Powered by Labrador CMS