Elev forbrændt: 'En tragisk hændelse'

Ulykke med elev på Viborg Katedralskole skete ikke i forbindelse med undervisning

Offentliggjort Sidst opdateret

En elev på Viborg Katedralskole er blevet forbrændt i forbindelse med en ulykke, og vedkommende er blevet fløjet til behandling på Rigshospitalet.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi tirsdag på X.

Ulykken er ikke foregået i forbindelse med undervisning, og ingen andre end eleven var involveret, lyder det fra politiet tirsdag eftermiddag. Politiet oplyser, at de indledende undersøgelser tyder på "en tragisk hændelse".

Politiet betegner sagen som 'en tragisk hændelse.'

Flere ulykker

Meldingen om ulykken kommer, efter at der den seneste tid har været andre ulykker med elever.

Torsdag i sidste uge blev en pige fra 7. klasse på Snejbjerg Skole, der ligger vest for Herning, alvorligt forbrændt efter et fejlslagent fysikforsøg.

Pigen blev efterfølgende lagt i kunstig koma og fløjet til Rigshospitalets brandsårsafdeling. Senere har Midt- og Vestjyllands Politi oplyst, at pigen ikke er i kritisk tilstand.

Eksplosion

I begyndelsen af september var der også en alvorlig hændelse. Her kom en 22-årig mand og tre børn til skade ved et kemishow på Tønder Bibliotek.

Der skete en eksplosion under showet, som blev udført af studerende fra universitetet. Den 22-årige, der udførte forsøget, fik skader på begge hænder og blev indlagt på sygehuset.

Aalborg Universitet har siden oplyst, at manden er udskrevet, og at han efter omstændighederne har det godt.

Også tre børn kom til skade ved eksplosionen. De blev ramt af glasskår og kom lettere til skade.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi

Powered by Labrador CMS