Efterlyser tre gerningsmænd til hjemmerøveri

Ung kvinde måtte gemme sig på toilettet

Offentliggjort Sidst opdateret

Tirsdag aften omkring klokken 19.00 blev der begået et hjemmerøveri på Danmarksgade 3 i Vejle.

På den baggrund opfordrer Sydøstjyllands Politi nu tre unge mænd til at melde sig, inden overvågningsbilleder af dem bliver delt med offentligheden. 

En 16-årig ung kvinde blev omkring klokken 19.00 opsøgt på sin adresse på Danmarksgade 3, hvor tre maskerede mænd truede hende til at udlevere værdier. Den ene truede hende med en kniv, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Stak af fra adressen

Den unge kvinde gemte sig på toilettet, hvorefter de tre gerningsmænd stak af fra adressen. Den unge kvinde er uskadt.

Alle tre gerningsmænd løb fra Danmarksgade til krydset ved Havnegade, og herfra løb den ene gerningsmand ad Havnegade og til højre af Jernbanegade, mens de to andre gerningsmænd løb forbi Roberts Isbar ad Langelinje.

Spinkle af bygning 

De mistænkte beskrives som tre unge mænd i alderen mellem 16-20 år. De er alle spinkle af bygning, har sort kort hår og var iført sort tøj.

Sydøstjyllands Politi er i besiddelse af overvågningsbilleder, som vil blive offentliggjort i medierne, hvis ikke gerningsmændene melder sig selv.

Politiet opfordrer også vidner til at henvende sig via 1-1-4, hvis de kender gerningsmændene eller har oplysninger, som kan hjælpe politiet til at finde frem til gerningsmændene.

Sydøstjyllands Politi opfordrer vidner til at henvende sig via 1-1-4.
Sydøstjyllands Politi opfordrer vidner til at henvende sig via 1-1-4.
Powered by Labrador CMS