Efter døds-eksplosion: -Ingen grund til bekymring

Der vil være afspærret nogen tid endnu ved huset i Korsør, oplyser politiet

Udgivet Opdateret

En 52-årig mand mistede livet ved en kraftig eksplosion mandag formiddag i et hus på Broholmvej ved Korsør.

Politiet oplyser nu, at der vil være afspærret nogen tid endnu, indtil kemikalier og sprængstoffer er blevet fjernet fra huset.

En person blev dræbt ved eksplosionen, som var meget kraftig.

- Undersøgelserne er ikke tilendebragt endnu, men først på eftermiddagen blev der fundet formodede eksplosive stoffer/kemikalier i et udhus, og der venter nu en del arbejde med at få fjernet stofferne, så området – der har været afspærret – kan åbnes for borgerne på ny. Der er endnu ikke nogen tidshorisont, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

En del skader

 Der er ikke andre personer, der er kommet noget til ved eksplosionen, men ejendommen og de tilstødende ejendomme har fået en del skader.

- Efter de foreløbige undersøgelser, som politiet har gennemført på stedet, lader det til, at der ligger en ulykke bag eksplosionen. Vi fortsætter dog vores undersøgelser for at klarlægge, om der i øvrigt er foregået strafbare forhold.

-  Ud fra de tilvejebragte oplysninger er der ikke grund til, at borgerne i Korsør skal være bekymret for deres sikkerhed, oplyser  Vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Powered by Labrador CMS