Bro kollapset: - Find en anden rute

Politiet kimet ned da voldsomt regnskyl ramte

Offentliggjort

En bro på Ålbæk Møllevej godt fem kilometer øst for Esbjerg er kollapset på grund af de voldsomme vandmængder i særdeleshed Esbjerg blev ramt af fredag.

Det er umiddelbart den største skade som følge af fredagens uvejr.

Esbjergmotorvejen og andre veje i området, der var spærret på grund af regn indtil lørdag er så småt ved at være genåbnet lørdag eftermiddag.

Flere bilister strandede i deres biler fredag eftermiddag og aften, men alle blev reddet ud, og fra morgenstunden har man arbejdet på at fjerne de strandede biler.

300 opkald

Syd- og Sønderjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at de er blevet kontaktet 300 gange om problemer med vandmængderne.

Men politikredsen har ikke fået anmeldelser om tilskadekomne personer.

Broen på Ålbæk Møllevej er kollapset.

Fredag aften var et boligområde i det nordlige Esbjerg i fare for oversvømmelse, da en lokal regnvandssø var løbet over på grund af den store mængde nedbør. 

Men med en hurtig indsats af Sydvestjysk Brandvæsen lykkedes det at lede størstedelen af vandet udenom boligerne.

Syd- og Sønderjyllands Politi har sammen med øvrige myndigheder været travlt beskæftiget med at håndtere problemerne og ikke mindst sørge for skiltning og afspærring af de pågældende veje og områder for at undgå, at flere kom i problemer. 

- Vi har, som det ser ud nu, arbejdet på i alt 45 lokationer i Esbjerg Kommune, 8 i Vejen Kommune og 5 i Varde Kommune. Vandet bevæger sig fortsat og kan dermed skabe flere problemer andre steder, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Powered by Labrador CMS