Boede med 500 bomberør

Det gør den 42-årige mand så ikke længere

Offentliggjort

På baggrund af oplysninger til politiet om, at en 42-årig mand angiveligt skulle sælge fyrværkeri fra en adresse i Brabrand, rettede betjente fra Østjyllands Politi mandag formiddag kl. 09.53 henvendelse på stedet for at undersøge forholdene nærmere.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Blev anholdt

Ved politiets ankomst til den pågældende lejligheden omkring opdagede betjentene, at et køretøj med tilknytning til den 42-årige mand holdt parkeret på stedet, og at der i bilen kunne ses en papkasse, som formentligt indeholdt fyrværkeri.

- Betjentene bankede efterfølgende på døren i lejligheden og blev budt indenfor, hvorefter den 42-årige mand blev truffet og gjort bekendt med, at han var sigtet for at have overtrådt fyrværkeriloven. Han blev i samme forbindelse anholdt.

 I forbindelse med en efterfølgende ransagning af lejligheden og den parkerede bil ved adressen fandt politiet i omegnen af 500 bomberør, 20 kanonslag og et par romerlys, som alt sammen blev vurderet til at skulle sælges videre.

Meget alvorligt

 ”Vi ser med stor alvor på sagen med de mange bomberør hos den 42-årige mand, da det jo kan være forbundet med fare for naboer og andre, når man opbevarer så meget ulovligt fyrværkeri på det samme sted,” siger politiinspektør Brian Voss Olsen fra Østjyllands Politi.

 

 

Powered by Labrador CMS