Betjente skyder mand

Drama tidligt lørdag morgen

Offentliggjort Sidst opdateret

Betjente fra Københavns Vestegns Politi har tidligt lørdag morgen afgivet skud mod en mand i begyndelsen af 30’erne på en adresse i Tyrens Kvarter i Ballerup. 

Manden er kørt på hospitalet.

- Der er for nuværende ikke oplysninger om hans tilstand. Skuddene blev afgivet i forbindelse med en politiforretning, hvor der blev trukket kniv, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Sagen er nu overdraget til DUP.

I grundlovsforhør

 I sager, hvor politiet affyrer skud mod en borger, overdrages sagen altid til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP). 

Derfor er det nu DUP, der efterforsker omstændighederne ved skudepisoden, og Københavns Vestegns Politi har derfor ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Under episoden i Tyrens Kvarter lørdag morgen havde manden trukket en kniv, lyder det fra politiet om baggrunden. Skydevåbnet blev affyret klokken 06.49.

En anklager ventes lørdag at bede Retten i Glostrup om at varetægtsfængsle den sårede mand. Muligvis vil retsmødet finde sted, uden at manden selv er til stede.

Ikke oplyst

Om der er affyret et eller flere skud, har DUP ikke oplyst.

Det hedder blot, at det er sket i forbindelse med en såkaldt politiforretning. Det begreb kan dække mange forskellige slags situationer.

Powered by Labrador CMS